Wat je allemaal kan met een kleine badkamer!

Een badkamer is over het algemeen de kleinste kamer van het huis, maar dit betekent niet dat je er veel minder mee kan. Het enige wat deze ruimte vereist is een klein beetje creativiteit! Kijk goed naar de ruimte en de kansen die er liggen. In deze blog wordt verder ingegaan op tips over hoe je toch het meeste uit je badkamer kan halen! 

 

Gebruik lichte kleuren

In een kleine ruimte is het van essentieel belang dat je lichte, neutrale kleuren gebruikt. Donkere kleuren maken een ruimte al snel benauwd en klein aanvoelen. Bij lichte kleuren wordt het daglicht meer gereflecteerd en lijkt de ruimte veel groter. Denk hierbij dan niet alleen aan de kleur verf op de muur, of de kleur van de tegels, maar ook zeker aan de decoratie die je er bij zet. Als je het uiteindelijk te licht vindt, kun je er alsnog voor kiezen om donkere elementen terug te laten komen in kleinere dingen zoals de deurklinken of de kranen. Zo beperk je in ieder geval niet de ruimtelijkheid! 

 

Zet verlichting juist in

Als je verlichting op de juiste manier inzet, kan dat heel veel bijdragen aan de ruimtelijkheid van de kamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeerverlichting zoals spotjes boven de spiegel en verlichting boven de douche. Daarnaast is daglicht ook erg belangrijk. Zijn er voldoende ramen aanwezig? Hoe meer daglicht, hoe ruimtelijker de kamer oogt. 

 

Kies voor een Tubble! 

Ga je met me mee in bad, samen in het Tubblebad?! Lekker Tubbelen de hele dag! Een Tubble is de ideale oplossing voor iedereen met een te kleine badkamer voor een bad, maar die ondanks dat toch af en toe even relaxed willen bijkomen in bad. Een Tubble is namelijk een opblaasbaar bad dat je in elke ruimte kunt plaatsen als je het wilt gebruiken, en als je het niet gebruikt makkelijk kan opbergen. Maak je ook geen zorgen over het gedoe van op- en afbouwen, want dit kost je maar een minuutje! Op de site zijn verschillende soorten te vinden, zodat er voor ieder wat wils is. Met behulp van een Tubble kan iedereen van de luxe van een bad genieten! 

Tags: