Klinken en drinken in stijl? Dan moet je Schott Zwiesel hebben!

  • Home
  • Keuken
  • Klinken en drinken in stijl? Dan moet je Schott Zwiesel hebben!

Gezelligheid kent geen tijd. En alleen je eigen stijl bestaat! Vind daarom de mooiste glazen voor je favoriete dranken van een van de hoogst aangeschreven merken op dit gebied bij Woldring Porselein!

Wat voor gastheer of -vrouw ben je nou als je je bezoek niet eens iets lekkers te drinken aan kunt bieden? Door een brede selectie aan verschillende dranken in huis te hebben, kun je je waardering voor je gasten laten blijken. Dat kan ook door hen hun favoriete drankje in te schenken in glazen die specifiek voor een bepaalde wijn of cocktail bedoeld zijn! Bekijk daarom vooral eens het elegante Schott Zwiesel assortiment van Woldring.

Bierglazen

A pint a day keeps the doctor away! En de een lust wel wat meer dan de ander, dus zijn Schott Zwiesel bierglazen in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo is er een speciaal proefglas en eentje die speciaal bedoeld is voor pilsner. Ben je wel te porren voor een witbiertje? Ook daarvoor bestel je een speciaal glas van dit gerenommeerde merk uit het ruime Woldring aanbod! En voor de échte liefhebber is er natuurlijk het Bavaria glas met een inhoud van 690 milliliter. Neem het ervan!

Paris

Met het supersterke Tritan® kristalglas als basis is deze reeks van Schott Zwiesel een streling voor het oog. Rechtlijnig met een mooie stevige bodem. Zowel om te borrelen als voor cocktails, whisky, bier, sap en longdrinks tref je in deze serie altijd het juiste glas aan. Eenheid is altijd iets dat mensen verbindt. Daarom zijn meerdere Schott Zwiesel Paris glazen van iedere soort zeer aan te raden als je regelmatig veel gasten over de vloer hebt!

Tossa

Zet sfeer op tafel met de donkere glazen van Schott Zwiesel Tossa! Voor alles van water tot grappa vind je hier de perfecte glazen en karaffen. Ervaar een schitterende briljantie en hoge breukvastheid. Qua vorm, tint en andere stijlvolle uiterlijke kenmerken zijn deze glazen uniek.

Basic Bar Selection

Voor de ervaren drinker hebben we de mooiste glazen collectie staan. In München bevindt zich de beroemde Schumann’s Bar. De eigenaar en oprichter hiervan heeft de handen ineen geslagen met de topontwerpers van Schott Zwiesel voor de Basic Bar Collection. Het resultaat hiervan zijn prachtige glazen die werkelijk iedere drinker een groot plezier zal doen!

Mondial

Echte wijnliefhebbers weten dat verschillende soorten druivennat in glazen van verschillende vormen dienen te worden gegoten. Met de schitterende Schott Zwiesel Mondial glazen vind je gelukkig voor ieder wat wils! Rood, wit, champagne en cognac kunnen hiermee moeiteloos geschonken en genoten worden.

Tags: