Ben je vaak op pad? Dit moet je in huis hebben!

  • Home
  • Keuken
  • Ben je vaak op pad? Dit moet je in huis hebben!

Ga je graag op pad in je eentje of met een aantal mensen? Dan is het altijd fijn om je eigen eten en drinken bij je te hebben. Dat kan je vaak ook wel op locatie kopen, maar dan ben je vaak toch veel duurder uit. En wij als Nederlanders houden toch wel van geld besparen als dat kan!

Muesli beker

Als je graag gezond wilt ontbijten of lunchen op het kantoor, op school of onderweg is een muesli beker iets voor jou! Gooi er een paar stukjes fruit in, wat muesli en wat yoghurt en je hebt je ontbijt to go. Naast dat het gezond is, is het dus ook lekker makkelijk. Je bent er misschien nog wel minder tijd mee kwijt dan een normaal ontbijt. Wie wil dat nou niet? Dat scheelt weer een hele hoop haast.

Thermoskan

Voor tijdens het wandelen, werken, studeren of reizen is een bakje koffie ideaal. Maar vaak betaal je de hoofdprijs voor zo’n bakje koffie. En dan heb je vaak nog de pech dat het niet eens een erg lekker bakje is. Met een thermoskan verzeker je dat je je koffie drinkt zoals je dat thuis ook doet. En dat voor een voordelig prijsje. Met een thermoskan kan je ook erg lang vooruit en je zou eventueel ook nog koffie uit kunnen delen, mochten mensen om je heen dat willen.

Fruitbox

Tot slot: de fruitbox! Dit is zeker een aanrader voor iemand die van snacken houdt. Snacken kan namelijk ook op een gezonde manier. Snij voor je van huis weg gaat je favoriete stukken fruit. Neem lekker wat stukjes banaan, appel, mandarijn en druiven mee en je bent van je lege maag gevoel af! Naast dat het gezond is, kost het ook weinig tijd. Dit scheelt toch weer een paar vette happen die je anders onderweg of in de supermarkt zou kopen!

Tags: