Werkplaats op orde krijgen? Datona weet raad!

  • DIY
  • 04 juni 2019
  • Home
  • DIY
  • Werkplaats op orde krijgen? Datona weet raad!

Wie dagelijks professioneel sleutelt aan voertuigen, heeft doorgaans een behoorlijke voorraad aan gereedschap in huis. Maar hoe houd je in je werksituatie een behoorlijk overzicht?

Goeie vraag. En ook eentje die meerdere antwoorden heeft. Ze zijn echter wel allemaal in één woord samen te vatten; Datona! In onze winkel vind je alles om je werkplaats zo efficiënt mogelijk in te richten. Hiermee weet je altijd precies wat waar ligt en kun je eenvoudig checken of bepaalde onderdelen wellicht moeten worden aangevuld. Lees snel verder om te zien wat de handige oplossingen van Datona allemaal kunnen betekenen voor de echte professional!

Gereedschapskisten

Juist, laten we hier eens mee beginnen. We bedoelen trouwens niet die kleine metalen kistjes waarin je enkel het hoofdzakelijke opbergt. Nee, Datona houdt van overzicht, zoals we al aangaven. Daarom hebben onze gereedschapskisten laden om heel handig je benodigdheden in op te bergen. Sterker nog, de meeste van deze exemplaren zijn bij aankoop al meteen gevuld! Beschik je al over een dergelijke kist maar kom je inhoud te kort? Dan kun je deze ook los aanschaffen in onze online winkel.

Gereedschapswagens

Kan het echt handiger dan kisten met laden? Jawel, zeker wanneer je ze gemakkelijker kunt verplaatsen dan je een breuk te sjouwen! Een gereedschapswagen heeft namelijk dezelfde functie maar kan moeiteloos worden verreden. Dat had je vast al geraden toen je ‘wagens’ bovenaan deze alinea zag staan. Maar toch. Hoe dan ook, kies uit modellen van ons huismerk of vertrouw op de kwaliteit van toonaangevende fabrikanten als Smoos, Mannesmann en Beta om orde in de chaos te brengen die jouw werkplaats heet.

Werkbank

Een werkoppervlak kan zo eenvoudig of juist uitgebreid zijn als je maar wilt. Kies bijvoorbeeld voor een werkbank met twee verdiepingen voor extra opbergruimte of ga voor een exemplaar met ladenkast waar je de nodige gereedschappen in kwijt kunt. Vaak zijn dit soort werkbanken ook nog eens voorzien van een handige want, waar je met behulp van accessoires de nodige tools aan op kunt hangen!

Tags: