Wanddecoratie

Het kiezen van leuke wanddecoratie wordt moeilijk omdat het aanbod werkelijk overweldigend is. Net als je denkt dat leukste gezien te hebben, ontdek je iets dat je eigenlijk nog leuker vindt. En zo gaat het maar door. Van wanddecoratie dat industrieel genoemd kan worden, tot wanddecoratie groot, klein, heel kleurrijk of juist somber. Het kan allemaal. We wensen je heel veel succes met zoeken naar wat het beste bij jouw huis past.

Hang het boodschappenlijstje aan de muur

Toppers in de wereld van de wanddecoratie zijn op dit moment de magneetmuur en de 3D panelen. De magneet muren creëer je met speciale magneetverf. Vervolgens hang je je boodschappenlijstje heel simpel aan de muur en op kantoor je memobord waarop je de bedrijfsresultaten presenteert. Omdat er in de praktijk steeds iets anders zal hangen, kun je spreken van een zeer afwisselende muur.

Maak je eigen unieke muur

Een vorm van wanddecoratie die nooit gaat vervelen zijn wel de 3D wandpanelen. Je kijkt er steeds anders tegenaan, het is maar net hoe je zit of staat. Deze panelen zijn er in diverse kleuren en worden meteen beeldbepalend in je huis. In het verlengde ervan is ook de whiteboard muur populair. Laat je kinderen naar hartenlust tekenen en schrijven op de muur of zet er zelf elke dag iets positiefs op.  Zo maak je zelf een unieke muur.

Beschermt tegen vocht

Natuurlijk is niet alles wat nieuw is beter. Integendeel. Zo is barok behang nog steeds hip en het behang bij uitstek waarmee jij bepaalde zaken prima kunt accentueren. En over oud gesproken, wat dacht je dan van het kaleien van de muur, iets dat door de boeren eeuwen geleden al toegepast werd. Door het aanbrengen van deze verf waren de gevels van de boerderijen beschermd tegen vocht. Gebruik je het als wanddecoratie, dan creëer je vooral een authentieke en originele uitstraling.

Niet meer weg te denken

Fotobehang is ondertussen ook een vorm van wanddecoratie die niet meer weg te denken is en die nog steeds biedt wat je zoekt: meer kleur in je interieur en een echte blikvanger. Ook de lage prijs speelt een rol bij de populariteit van dit behang.  Wanddecoratie canvas is ook een blijvertje gebleken. Nog steeds scoor je met een fraaie canvas aan de muur punten, want ook het aanbod aan canvas voor op de muur wordt mooier en mooier.

Zuidelijke accenten

Zoek je het liever in zuidelijke accenten, overweeg dan eens tadelakt, een waterdicht en natuurlijk pleistermateriaal. Met Zelliges haal je de sfeer van de oude Marokkaanse badhuisjes in huis. Heel fraai en zeer zeker geschikt voor in de keuken en de badkamer.  Kies je voor de betonlook, dan ga je voor stoer en industrieel terwijl je ook gewoon prima je muur kunt beschermen met ecologische kalkverf. Deze verf biedt nogal wat bescherming, onder meer tegen vocht, brand, mos en schimmels.

Steeds weer word je verrast

Als ergens opgaat dat de keuze echt reuze is, dan is het wel voor wanddecoratie. Steeds weer word je verrast en is er iets nieuws. Succes met uitzoeken alvast.

Tags: