Verwelkom de zomer met hoogwaardig comfort en een prachtig uitzicht

  • Home
  • Interieur
  • Verwelkom de zomer met hoogwaardig comfort en een prachtig uitzicht
Terrasoverkapping

Zodra de zon zich laat zien is de drang om lekker buiten te gaan zitten niet te stuiten. Zelfs als dit heldere plaatje gepaard gaat met grijze wolken. Natuurlijk kan het weer zomaar omslaan. Het is echter mogelijk om je daarop voor te bereiden. Hiervoor heb je een glazen terrasoverkapping nodig.

Waarom glas? Waarom niet? Je vangt er zo veel zonnestralen mee op als je wilt en bent beschut tegen neerslag. En het felle zonlicht kun je buitensluiten met behulp van een handig rolgordijn. Bereid je daarom optimaal voor op alle weersomstandigheden!

De diverse mogelijkheden van Kroezon

Met een prachtige terrasoverkapping glas van Erhardt of Verano voel je je al snel de koning te rijk! Er zijn vele verschillende mogelijkheden om je terras zo in te richten dat je letterlijk op je wenken bediend wordt. Zo kun je de zonwering in de overkapping eenvoudig besturen met een afstandsbediening, als je ervoor kiest een handige Somfy buismotor te laten installeren.

Bovendien kun je met optionele zijpanelen je hele terras rondom afsluiten. Als dat geen luxe is, weten wij het ook niet meer!

Tags: