Thuis je eigen kantoor hebben doe je zo!

thuis kantoor

Ja eigen kantoor thuis is een goed idee om te hebben als je een eigen bedrijf wilt beginnen en je hebt  nog geen kantoor, tegenwoordig is het namelijk lastig opzoek te gaan naar een eigen kantoor. vaak richten mensen leuke kamers in waarbij ze kantoor spullen kwijt kunnen en een computer, ook heb je technische bestanden nodig om te werken zoals een htpasswd bestand en natuurlijk snelle wifi. Het is handiger om eigen bedrijven vaak de computer werk ook heb je het voordeel dat je computer en werk dichtbij huis is op letterlijk in huis daarnaast scheelt het ook huur uitgaves omdat je geen eigen kantoorpand heb. 

Er zijn een verschillend aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een kantoor wilt in een eigen huis. Het beste is om na te gaan hoeveel ruimte hebt als je weet hoeveel ruimte hebt kun je je eigen spullen gaan kopen en je kamer het beste inrichten naar jouw wens. kies daarom een plek dat zo fijn mogelijk werkt en je het meest productief bent. 

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een kantoor thuis. Je bespaart namelijk flink geld als het gaat om benzinekosten. Ook scheelt het tijd. Je reistijd is namelijk niet zoals voorheen heen en weer naar je werk maar een ander kamer. Dit scheelt ook weer in lekkere slaapuren. Tussen de pauzes door kun je ook een wandeling maken of even wat anders doen thuis. 

Nadelen

Ook zijn er wat nadelen aan het hebben van een kantoor thuis. Het kost je namelijk wel weer ruimte om in een eigen kamer je kantoor te hebben. Vooral lastig als je kinderen hebt die een eigen kamer willen. Ook kan het moeilijk zijn om je concentratie erbij te houden. Je hebt namelijk thuis aan de slag en dan kun je meer doen dan op kantoor. Aan je concentratie valt natuurlijk wel altijd te werken. Veel succes met de verbouwing!

Tags: