Soorten drinkspellen

Er zijn veel manieren om te feesten! Sommige mensen drinken liever, terwijl anderen voor fysieke activiteiten gaan. Eén ding blijft echter hetzelfde: ze hebben allemaal games nodig om ze te vermaken. Als je op zoek bent naar leuke drinkspellen, dan is dit artikel iets voor jou!

Hier zijn enkele soorten drinkspellen die je feest levendig en leuk houden:

– Beer Pong: dit spel wordt gespeeld door twee teams van elk twee spelers. Ze moeten pingpongballen over een tafel gooien met als doel de bal in de bekers van hun tegenstanders te laten landen. Als je het uitdagender wilt maken, is er een regel om de beker van je tegenstander niet te vangen als deze omvalt. Als dit gebeurt, krijgt het andere team één punt of kunnen ze tijdens hun beurt een extra shot bier nemen. Natuurlijk heb je de cups en de balletjes nodig. een beerpong pakket kan daarom handig zijn!

Pijlen

Het spel is eenvoudig. Er zijn twee spelers, de ene persoon kiest een kaart en de andere persoon moet drinken op basis van de instructie van de kaart

Er zijn veel verschillende drinkspellen die mensen kunnen spelen. Sommigen van hen zijn populair in slaapzalen op de universiteit, terwijl andere misschien meer geschikt zijn voor een familiespelavond.

Bij één spel moeten spelers kaarten kiezen en drankjes nemen op basis van de instructies van de kaart. Kies je bijvoorbeeld een blauwe kaart met een pijl naar rechts, dan drink je twee keer. Als je een zwarte kaart kiest met een pijl naar beneden, dan drink je in die beurt helemaal niet.

Het kan ook zijn dat spelers vragen moeten beantwoorden om drankjes te verdienen of om te voorkomen dat ze er een nemen als het hun beurt is of als ze geen kaarten hebben

Beerpongen on top

Toch is het eerste genoemde spel van de meest toegankelijke spellen met een kleine en een grote groep. Het is competitief en iedereen kan wel een balletje gooien.