Puinruimen tijdens het werken? Regiocontainer!

  • DIY
  • 30 januari 2018
  • Home
  • DIY
  • Puinruimen tijdens het werken? Regiocontainer!

Veelal doe je tijdens klussen pas achteraf aan opruimen. Om je werkomgeving veilig te houden is een beetje puin wegscheppen gedurende je klus nooit een gek idee!

Klussen levert rommel op. Goh, Echt? Jazeker! Maar die rommel kan je behoorlijk gevaarlijk voor de voeten liggen. Over brokken puin kan men struikelen en wie weet zitten er in die planken die je los hebt gepeuterd nog wel gevaarlijke spijkers waar iemand behoorlijk lelijk in kan stappen. Daarom is het zaak dat je de locatie waar je aan het klussen bent vrijwaart van afval. Maar wat dan? Gewoon ergens op een hoop gooien en dan achteraf gaan sorteren? Da’s toch gekkenwerk?

Dat is ‘t inderdaad. Maar het kan ook anders! Een betrouwbare afvalbak van Regiocontainer doet namelijk wonderen. Hier kun je tijdens het werken alle afval die je tegenkomt eenvoudig in dumpen. Zo kun je rustig doorwerken terwijl je puin verzamelt dat je niet in je bewegingsvrijheid belemmert!

Soorten containers

Niet iedere container is hetzelfde. Bij Regiocontainer kun je daarom voor iedere specifieke afvalstroom een bijpassende bak huren. Hout mag je niet verzamelen in een container bedoeld voor steenresten en rubber mag niet in een bak voor bouwafval terechtkomen. Alle spelregels staan overzichtelijk op onze website vermeld. Wanneer je alsnog twijfelt, ben je één telefoontje met onze deskundige klantenservice van zekerheid over jouw zaak verwijderd.

Ook voor rolcontainers kun je bij ons terecht. En kun je wel een plek gebruiken om je kostbare bezittingen te stallen en beschermen tegen vuil en schade? Dan is een opslagcontainer precies wat je zoekt!

Door het hele land

Zo onderhand kunnen onze ervaren chauffeurs heel Nederland zo’n beetje geblinddoekt doorkruisen. Ze komen namelijk werkelijk overal! Dat maakt het nogal gemakkelijk om waar dan ook binnen onze landsgrenzen een bak te reserveren, of je nu een container wilt huren in Amsterdam of in Wierum. Heb je voldoende plek voor het plaatsen van de bak? Wanneer het niet eigen terrein is en bijvoorbeeld een betaald parkeren gebied, kan het zijn dat je een vergunning nodig hebt.

Bij Regiocontainer kom je nooit voor verrassingen te staan dankzij onze strakke all-in prijzen. Dat wil zeggen dat je voor het transport van de container, het periodieke ledigen, btw en milieubelasting niets extra’s kwijt bent!

Tags: