Plantenbakken polyester

Person Digging on Soil Using Garden Shovel

Elke tuin heeft om de zoveel tijd een make-over nodig. Natuurlijk heeft niet iedereen altijd de tijd om een hele tuin te verbouwen. Een set nieuwe plantenbakken kan dan een goede oplossing zijn. Een van de meest verkochte plantenbak soorten is toch wel de polyester plantenbak. Deze plantenbakken zijn gemaakt van polyester, een soort kunststof. Ze kunnen tegen een stootje, zijn stijlvol en modern en gaan lang mee. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over polyester plantenbakken.

Verschillende afwerkingen of zelfs 100% op maat

Je kunt polyester plantenbakken in verschillende maten vinden. Ze worden het meest verkocht als vierkant of rechthoekige vormen. Er zijn ook ronde plantenbakken op de markt. Wil je echt iets specifieks in de tuin hebben? Genoeg bedrijven maken polyester plantenbakken op maat! Op het gebied van kleuren zijn zwart, antraciet, wit en grijs het populairst. Is dit niet de kleur die je in gedachte had? Ga dan in gesprek met een verkoper, polyester kan namelijk in elke kleur gemaakt worden! Qua afwerking kun je meestal kiezen voor glad, velvet (een lichte korrel) of grove afwerking. Genoeg keuzes om de plantenbak helemaal jouw eigen te maken dus!

Polyester plantenbakken: gemaakt voor elk seizoen

Omdat de plantenbakken gemaakt zijn van polyester kunnen ze zonder problemen in de vorst buiten staan. Het materiaal neemt geen water op, hierdoor is er geen kans dat de bak barst als het vriest. Ook zijn de wortels hierdoor veel beter beschermd tegen de vorst. Er zijn bedrijven die extra isolatiemateriaal toevoegen aan de plantenbak. Dit is vooral handig als je wat exoterische planten in de tuin wilt hebben staan.

Het maakt niet uit wat jouw budget is, er past altijd een polyester plantenbak in. Je kunt bijvoorbeeld bij Godu-tuin.nl al een plantenbak kopen vanaf een paar tientjes. De standaard polyester plantenbakken kunnen oplopen tot wel € 300,- maar door de verschillende opties kun je eigenlijk zelf kiezen hoe duur je het wilt maken. Geef je tuin een nieuwe sfeer die tegen een stootje kan met polyester plantenbakken.