Ongelukken in kleine hoekjes? Spot ze met Delftechniek!

  • DIY
  • 21 februari 2019
  • Home
  • DIY
  • Ongelukken in kleine hoekjes? Spot ze met Delftechniek!

Een goeie voorbereiding is en blijft het halve werk. Die andere helft pak je gemakkelijker aan als je je om je eigen veiligheid geen zorgen hoeft te maken!

Dat mag eigenlijk ook wel logisch heten, of niet? Sommige mensen nemen echter slechts halve maatregelen als het om zelfbehoud gaat. Ze nemen de risico’s van hun vakgebied voor lief. Les #1; nooit doen! Hoogmoed komt immers voor de val. Maar de potentiële gevaren van jouw beroepsgroep kun je goed omzeilen als je kunt vertrouwen op een degelijke uitrusting. En die stel je eenvoudig samen bij Delftechniek! Een blik in ons ruime assortiment geeft je een beeld van de basis waar je vanuit moet gaan als je werk kans op ernstig letsel met zich meebrengt.

Hoofd & gelaat

Je hoofd koel houden als je met gevaarlijke werkzaamheden bezig bent is een vereiste. Dat doe je ook beter wanneer je je hersenpan voldoende beschermt. Bijvoorbeeld door een helm te dragen op plekken waar dit verplicht is. En ook waar dit niet specifiek het geval is! Verder tref je in het ruime aanbod van Delftechniek diverse soorten maskers aan die je ogen beschermen tegen letsel. Bijvoorbeeld lasmaskers of bosbouwkits die voorkomen dat rondvliegende splinters onherstelbare schade aanrichten. En voor dergelijke situaties vind je bij ons ook de beste veiligheidsbrillen!

Gehoor

Het is goed om te beseffen dat schade aan het gehoor in de meeste gevallen onomkeerbaar is. Natuurlijk kun je je vervolgens best nog redden met gehoorapparaten maar daar wil je natuurlijk niet van afhankelijk hoeven zijn. Kortom, geen risico’s nemen waar dat ook niet nodig is. Gebruik daarom altijd oorkappen als je werkomgeving behoorlijk lawaaierig is. Ook oorpluggen zijn beschikbaar als harde geluiden niet constant aanwezig zijn. Voor sommige mensen blijken deze niet comfortabel; dan komen onze persoonlijk aangemeten otoplastieken wel heel goed van pas!

Voetenwerk

Laat je niet voor de voeten lopen of afschepen met goedkoop schoeisel. Je wilt je persoonlijke stappers toch intact houden? Daarom bestel je ook je hoge kwaliteit werkschoenen bij Delftechniek! Die zijn in ons ruime assortiment in diverse maten aanwezig. Bovendien kun je op onze website eenvoudig de eigenschappen uitzoeken waar je schoeisel aan dient te voldoen, gebaseerd op de risico’s en voorwaarden van je beroepsgroep.

Tags: