Meer wooncomfort met HEPRO!

Nooit meer te warm of te koud wanneer je met ons in zee gaat. Lees hier wat wij kunnen doen om jouw leefplezier te vergroten!

De controle over de temperatuur in je woning lijkt vanzelfsprekend. Maar wat nou als je huidige ramen, deuren en kozijnen toch te veel lucht doorlaten en bovendien warmte of kou, wanneer je die juist niet kunt gebruiken? Dankzij HEPRO heb je hier geen last meer van!

Al jaren timmert ons bedrijf trots aan de weg en aan jouw huis om je van het ideale leefklimaat te voorzien. Dit heeft ons een breed bestand aan tevreden klanten opgeleverd! Dat moet ook wel met de hoge kwaliteit waarvan wij onze gebruikers blij maken.

Dat komt mede door het feit dat klanten zelf bepalen hoe hoog of laag de prijs van onze onderdelen is. Op zowel voor puien, deuren en kozijnen is dit van toepassing! Ook jij kunt dit doen door zelf aan te geven wat je voorkeuren zijn op het gebied van afmetingen, kleuren, mate van isolatie en de verdere energiebesparende maatregelen die we je bieden. Hier gaan we later uitgebreid op in.

HEPRO vertrouwt alleen de meest vooraanstaande leveranciers. Daarom mag je bij ons altijd uitgaan van de kwaliteit van Deceuninck en Progé. Zo weet je zeker dat je voor het beste van het beste kiest wanneer je bij ons je nieuwe kunststof kozijnen en mdf vensterbanken bestelt!

Kunststof kozijnen

Op het gebied van comfort én esthetiek zul je grote veranderingen opmerken zodra de kunststof kozijnen van HEPRO zijn geïnstalleerd. Ze zijn namelijk niet alleen een lust voor het oog maar zorgen tevens voor het behoud van de aangename temperatuur in je woning.

Dit is te danken aan de isolerende kwaliteiten van de onderdelen. Kou of juist warmte hebben geen weg naar binnen óf naar buiten wanneer je van de hoogstaande oplossingen van HEPRO gebruikmaakt. Dit heeft als resultaat dat je stookkosten aanzienlijk zullen verlagen. En dat is exact wat we met ‘energiebesparende maatregelen’ bedoelen! Profiteer bij HEPRO bovendien van onderdelen – en zelfs een installatie – op maat.

Tags: