Luxaflex PowerView

Luxaflex PowerView is het alom geroemde gemotoriseerde bedieningssysteem dat Luxaflex in de aanbieding heeft.  Met dit systeem bedien je eenvoudig via een afstandsbediening of via een speciale app op een van je mobiele devices de raamdecoraties in je woning. Op deze manier ben je bijvoorbeeld in staat om steeds op slimme wijze de lichtinval in je woning te regelen. Via de app of afstandsbediening kun je de raambekleding eveneens naar boven of beneden doen terwijl het ook beschikt over een tuimel functie. 

Volledig programmeerbaar en volledig veilig en draadloos

Het unieke Luxaflex PowerView systeem is volledig programmeerbaar en is draadloos. Met Luxaflex PowerView ben je in staat alle raamdecoratie in je huis te bedienen. Luxaflex Powerview is daarnaast in staat om zelf te reageren op daglicht. Zo wordt zowel zonsopgang als zonsondergang herkend. In dat geval komt de raamdecoratie zelf in beweging om te eindigen op de door jou ingestelde positie voor de ochtend of avond. Wat wil je nog meer?

Luxaflex PowerView afstandsbediening

Luxaflex PowerView vormt geen enkel gevaar voor kinderen of huisdieren, want het systeem werkt zonder koorden waar kinderen eventueel in kunnen blijven haken. Het systeem is met een afstandsbediening beheersbaar. Een druk op de knop kan al voldoende zijn om een of meerdere ramen te bedienen. De geavanceerde afstandsbediening kan aan maximaal zes verschillende groepen of producten gekoppeld worden. Met de afstandsbediening van Luxaflex PowerView kun je bovendien voor elke groep of product een favoriete positie instellen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor wandbediening. Dit biedt dezelfde opties als de afstandsbediening, maar is dus slechts vanaf een positie in het huis bedienbaar. Je moet er de stoel dus wel even voor uit.

Bedien de raamdecoratie vanaf elke plek op de wereld

Nog gemakkelijker is het om te kiezen voor de Luxaflex PowerView app, te downloaden voor zowel Apple als Android. Dan ben je wel de speciale hub nodig; een apparaat dat gekoppeld moet worden aan de internetrouter.  Zo wordt verbinding gemaakt via het netwerk. Op deze wijze is je smartphone als afstandsbediening te gebruiken. Maak je gebruik van de app dan kun je ook kiezen voor de remote connect functie. In dat geval kun je vanaf elke locatie op de wereld de raambekleding bedienen. Dit kan vooral van pas komen als je vertrokken bent voor een vakantie en vergeten bent het een en ander te sluiten. Via remote connect creëer je ook een aanwezigheidssimulatie via personalisatie. Op die manier wek je de indruk gewoon thuis te zijn, terwijl je in werkelijkheid ergens aan het strand ligt te bakken. Luxaflex PowerView heeft dus ontzettend veel te bieden en de hub kun je ook nog eens versterken met een versterker die je heel simpel in elk stopcontact in je huis kunt plaatsen.

Installeren is dan nog een fluitje van een cent

Vanwege de vele functies is het verstandig eerst altijd goed de Luxaflex PowerView handleiding te lezen. Heb je dat gedaan, dan is het vervolgens een fluitje van een cent om de Luxaflex PowerView te installeren.

Tags: