Leuke tips voor een thuiskantoor

Leuke tips voor een thuiskantoor

We tellen nu het jaar af en maken alvast een lijstje met goede voornemens voor aankomend jaar in onze notitieboeken of agenda’s. Maar vaak lopen onze agenda’s maar tot het einde van het jaar en moeten deze dus weer vervangen worden. Naast agenda’s zijn notitieboeken en markers een echte must als je op kantoor werkt of een thuiskantoor hebt. Ze helpen je eraan te herinneren wanneer je afspraak is en wat er ook alweer is besproken tijdens een belangrijke vergadering. Het assortiment betreft kantoorartikelen voor thuis kan zo groot gemaakt worden als je zelf wilt. Het heeft er natuurlijk ook mee te maken hoe groot jouw bureau is en wat je allemaal nodig hebt voor je werk.

Een agenda voor elk jaar

Elk jaar is er een nieuw jaartal, dat betekent dat de agenda’s hier ook op aangepast worden. Als je als bedrijf nieuwe afspraken wilt maken of je hebt een schoolagenda nodig, dan is een nieuwe agenda elk jaar wel een must. Er zijn verschillende soorten ontwerpen, kleuren en maten betreft een agenda. Sommige mensen willen juist een hele kleine agenda hebben, die lekker compact is. Maar andere mensen hebben liever een hele grote agenda, zodat alles overzichtelijk is en er veel schrijfruimte is, voor notities bijvoorbeeld. Zo verschillen we allemaal en is er toch genoeg keus betreft het uitzoeken van onze geschikte agenda.

Een handig boekje

Wil je belangrijke dingen opschrijven of je gedachten terug kunnen lezen? Schrijf ze dan op in een notitieboek! Je ziet tegenwoordig vele mensen een notitieboek kopen, het helpt ze hun hoofd te ordenen en wat meer rust te geven in hun hoofd. Zo kunnen ze altijd teruglezen waar de vorige vergadering bijvoorbeeld over ging en wat je die dag verder nog moest doen. Wel zo fijn! Wil je binnenkort een notitieboek kopen? Kijk dan welk notitieboekje geschikt is voor jou en welk formaat. Wil je juist een klein compact formaat, zodat je deze altijd kan meenemen of een groter formaat? Bekijk diverse notitieboeken en welke aan jouw verwachtingen voldoet.

Een tekening voor iedereen

Vind je het leuk om in je vrije tijd te tekenen en mooie schetsen te maken? Dan is het zeker aan te raden om naar een sketchbook te kijken, ze zijn er in verschillende maten en kleuren. Een sketchbook is geschikt verschillende soorten tekeningen, waaronder ook tekeningen met waterverf of acrylverf. Het papier in een sketchbook is wat dikker, waardoor de tekening op het papier doorlekt. Erg fijn! Wil je niet meteen een te duur sketchbook aanschaffen? Dan zijn er ook sketchbooks voor beginners, zo kan je alsnog beginnen met schetsen maken en hoef je dus niet meteen je portemonnee te legen.

Voor elke gelegenheid

Er zijn verschillende merken die agenda’s en notitieboeken leveren, waar je dus met plezier je afspraken en opmerkingen in kunt zetten. Agenda’s en notitieboeken zijn tegenwoordig in allerlei soorten prints leverbaar, zoals een zebraprint, meerdere kleuren of met leuke polka dots. Per situatie kan je kijken naar het geschikte kantoorartikel. Ook komen balpennen en markers erg veel voor op zowel school als op kantoor, we gebruiken ze dagelijks en zijn niet meer weg te denken. Er zijn merken van hoge kwaliteit kantoorartikelen, die al jaren meegaan. We zijn eigenlijk een beetje opgegroeid met kantoorartikelen, want vroeger leerden we ook tekenen en schrijven op papier met diverse pennen en stiften. Later gingen we verven met waterverf in leuke tekenboekjes, die ook vaak bij een kantoorboekhandel vandaan kwamen.

Tags: