Leuke ideeën voor een nieuwe stijl in je huis

Merk je ook wel eens dat je woning toe is aan een grote beurt? Twijfel niet langer en onderneem actie! Wat is er nou leuker om in een vernieuwde omgeving te wonen. Helaas denken veel mensen dat het heel veel werk kost om je eigen huis op te knappen. Gelukkig is dit niet zo! Vaak kan je al met wat kleine dingetjes een hoop veranderen. Ik ga je in dit artikel handige tips geven voor het opknappen van je huis. Ik wens je veel leesplezier! 

Lampen 

Hangende objecten zijn vaak makkelijke dingen om te plaatsen. Vaak kost dit niet zo veel moeite. Het resultaat kan heel verrassend zijn. Laatst had ik een hele toffe eetkamer lamp opgehangen. Het is een industriële lamp met meerdere lampjes eraan. Mijn eetkamer heeft nu veel meer sfeer gekregen. Het is knusser en gezelliger geworden! 

Vloerkleed 

Heb je het gevoel dat je huis wat houtig is? Overweeg het dan eens om een lekker zacht vloerkleed in je woonkamer neer te leggen. Een vloerkleed ziet er leuk uit en het is ook super lekker om erop te zitten. Tegenwoordig heb je vloerkleedjes in heel veel verschillende stoffen en printjes. 

Om het huis 

Vind je je huis van buiten heel saai? Je kan er voor kiezen om ook buiten te plaatsen. Laatst heb ik een knikarmscherm van rainbow collection geplaatst. Dit scherm kan je uitklappen als het zonnig is. Als het regent kan je hem gelijk inklappen. Een knikarmscherm ziet er fris en zomers uit. Wil je liever niet zo’n grote investering? Je kan ook gewoon leuke buitenlampen plaatsen. Ik vind persoonlijk wandlantaarn heel erg leuk. Ze zien er heel chique en klassiek uit en ze geven ook nog eens super goed licht. Ideaal dus als het donker is! 

Tags: