Leuk wonen in het oosten van Nederland met een nieuwbouwwoning?

Wil je liever een droomplekje meer richting het oosten van Nederland? Misschien is het Gelderse Druten dan wel iets voor jou. Het is een dorp die vaak beschreven wordt als ‘de parel in het Land van Maas en Waal’ en dit is omdat het centrum echt nog een ouderwetse dorpskern heeft en vele mooie historische bouwwerken bewaard zijn gebleven. Naast dit type panden is er natuurlijk ook nieuwbouw in Druten te vinden. Als je online even zoekt op nieuwbouw huizen Druten dan kom je al snel terecht bij de juiste websites met een mooi aanbod van nieuwbouw huizen in Druten. 

Centrale ligging

Wat ook handig is aan deze Gelderse plaats, is dat je er heel makkelijk kunt komen. Als je in Druten woont, heb je de A50 en A20 mooi dichtbij en kun je heel snel en eenvoudig naar de grotere steden toe reizen. Het ligt daarnaast ook nog mooi centraal. Je kunt ervoor kiezen naar Arnhem, Tiel of Nijmegen te gaan, maar ook ‘s Hertogenbosch en Utrecht zijn redelijk dichtbij Druten. Je hebt de nodige voorzieningen in Druten zelf ook tot je beschikking, maar even de grote stad bezoeken, is soms ook wel even leuk!

Fijn wonen in Druten

Als je online kijkt voor de nieuwbouwwoningen in Druten dan zul je zien dat het aanbod zeer groot is. Het is ook fijn wonen in dit Gelderse dorp. Zo zijn er naast een eigen winkelcentrum ook verschillende supermarkten, drogisterijen en mode winkels in Druten te vinden. Alles wat je nodig hebt als het op dagelijkse benodigdheden aankomt, kun je gewoon in Druten krijgen. Mocht je een gezin hebben en wil je voor een nieuwbouwwoning in Druten gaan, dan is het goed om te weten dat er zowel een basisschool als middelbare school te vinden is. Zo hoeft je kind of hoeven je kinderen de eerste aantal jaar niet al te ver van huis om naar school te gaan. 

Het totaalpakket

Het is echt leuk wonen in de plaats Druten. Deze plek is namelijk omgeven door hele mooie natuurlijke gebieden. Je kunt je er als wandelaar of fietser super goed vermaken dankzij het mooie rivierenlandschap. Je kunt onderweg mooi bijkomen en lekker picknicken in de prachtige natuur van Druten. Daarnaast zorgt de Waal er ook voor dat je de mooiste uitzichten tot je beschikking hebt. Druten heeft gewoon het totaalpakket als het op landelijk, leuk en mooi wonen aankomt.

Tags: