Lampen in je tuin?

Kleed je tuin mooi aan met sfeerlampen. Deze zijn tegenwoordig onmisbaar voor een avondje samenzijn met vrienden of familie. In de lente of zomer kan het veel gezelliger zijn om buiten te zitten in plaats van binnen. Ook in de avond kan de temperatuur door het warme seizoen aangenaam zijn. 

Je kunt buitenlampen voor meerdere functies gebruiken. Je kunt ze gebruiken voor veiligheid door bijvoorbeeld felle lampen te gebruiken bij je oprit om voertuigen of personen te identificeren of gewoon lekker voor de sfeer wanneer er mensen langskomen. Uiteraard kun je ook alleen van je mooie tuinverlichting genieten door s avonds in je tuin een goed boek te lezen of met je laptop op schoot een leuk netflix serie. 

Welke lampen zijn geschikt?

Je kunt je terras of tuin verlichten met buitenlampen aan de wand of staande lampen gebruiken. Deze zijn op zijn beurt weer verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Er bestaan designlampen die veel indruk achterlaten, maar ook lampen met een minimalistische uiterlijk voor degene die juist niet willen dat ze opvallen. Afhankelijk van je tuin kies je een design en sterkte die bij jouw past. Heb je een kleine tuin, dan volstaat tuinverlichting die wat gedimt zijn. Zo bespaar je ook meteen kosten op stroom. Voor een grote tuin kun je iets sterkers kiezen. Je kunt deze verlichting ook in bomen plaatsen zodat ze meer bereik zullen hebben. Lekker avondje in je tuin zitten met je partner? Tuinlichten zijn ook erg romantisch!

Eigen vakantieoord

Het grote voordeel van het plaatsen van lampen in je tuin is het gevoel dat je je op een recreatieplek bevindt. Op het dak van hotel Marina in Barcelona of buiten een luxe kuuroord in Egypte zie je vaak sfeerlampen staan. Deze dragen goed bij aan de aantrekkelijkheid. Met behulp van garden lights kun je hetzelfde warme gevoel creëren. En dat voor vele jaren zonder een dure vliegticket te boeken.

Tags: