Klussen klaar je met Regiocontainer!

  • DIY
  • 30 januari 2019
  • Home
  • DIY
  • Klussen klaar je met Regiocontainer!

Oké, misschien niet de klussen zelf. Maar je zult ergens heen moeten met al het bouwafval dat je genereert. Onze containers vormen hiervoor een oplossing!

Al doende genereert men. Onder andere afval. Dat geldt natuurlijk al helemaal wanneer je aan het klussen bent. Je wordt het bewegende middelpunt in een wereld van beton, hout, verf, tegels en andere zaken. Maar de situatie wordt gevaarlijk als al deze resten je bewegingsvrijheid beperken. Om dat voor te zijn, kun je het beste een afvalcontainer huren.

De mogelijkheden zijn schier eindeloos als je bij ons een geschikte bak wilt bestellen! Kies de afvalstroom en het formaat en je ziet direct wat de kosten zijn dankzij onze scherpe all-in prijzen.

Soorten containers

Voor de meeste klussen vind je bij Regiocontainer precies de afvalbak die je zoekt. Op onze overzichtelijke website staat namelijk aangegeven welke afvalsoorten er wel en niet in onze containers gedeponeerd mogen worden. Wie dakleer kwijt wil, heeft dus geen container voor houtafval nodig, zullen we maar zeggen. Heb je vragen of twijfels over de meest geschikte bak voor jouw project? Stel ze dan gerust aan onze deskundige klantenservice.

Bovendien zijn ook simpele rolcontainers bij ons te huur als je niet extreem veel, vaak of lang afval te verwerken hebt. En laten we onze opslagcontainers niet vergeten! Om  vervuiling of beschadiging van je waardevolle spullen te voorkomen, bewaar je ze hierin.

Door het hele land

Wat ook maar je adres is, er bestaat geen plaats in Nederland waar wij niet komen! Zo kun je met hetzelfde gemak een container huren in Rotterdam als in Orvelte. Zolang je maar genoeg plaats hebt voor onze professionele chauffeur om de bak neer te zetten, voorzien wij geen problemen. Wanneer deze specifieke locatie zich op jouw eigen erf bevindt, heb je geen vergunning nodig. In betaald parkeren zones geldt die verplichting meestal wel. Bel gerust onze experts als je dit zeker wilt weten.

Ons standaardtarief voor iedere container geldt voor een vaste huur van zes weken. Een aangepaste huurperiode is echter ook mogelijk. Daar wij werken met aantrekkelijke all-in prijzen, komen er geen extra kosten bij voor de btw, milieubelasting of leveren en ophalen!

Tags: