Ken je deze online supermarkt al?

Foodmarkt

Je kent ze inmiddels wel: online supermarkten. In het verleden ging je nog naar de fysieke winkels in de stad om vervolgens je irriteren aan de mensen die net iets te lang voor het schap bleven hangen waar jij ook moest zijn en uiteraard nam je altijd de verkeerde kassa waar op dat moment niet iemand een product wilde omruilen. Bij Foodmarkt kun je je boodschappen heel eenvoudig online doen en heb je deze de volgende dag al in huis. Zeker wanneer je iemand bent die steeds bewuster leeft en kiest voor een gezonde levensstijl ben je hier aan het juiste adres. Je vind er veel gezonde, verse en gevarieerde groentes, fruit, en andere levensmiddelen.

Black tiger garnalen van de beste kwaliteit

Elke avond een stukje vlees op je bord gaat natuurlijk ook vervelen. Een mooi, gezond en vooral lekker alternatief zijn de black tiger garnalen, ook wel de zwarte tijgergarnaal genoemd. Het is één van de meest verkochte soorten in Europa en wordt gevangen langs de kusten van de Indische Oceaan en in de stille oceaan. Je herkent deze garnalen aan de donkere strepen op zijn pantser die weer doen denken aan de tijger (vandaar ook de naam!). Wanneer je dit product koopt kun je ze in verschillende maten kopen. Je kan ze gepeld en ongepeld kopen, maar ook met of zonder kop. Je kunt dus allerlei verschillende kanten uit. Zo kun je op je vrijdagavond eens genieten van een verse black tiger garnaal vanaf de BBQ of verwerkt in een tapashapje voor de borrel.

Aroy-d is een heerlijk Aziatisch merk

Als je het hebt over de bekendere merken op het gebied van Aziatisch koken, dan zeg je bijna automatisch Aroy-D. Het populairste product van dit merk is eigenlijk wel de kokosmelk. Het is een heel puur product wat enkel bestaat uit kokosvruchtvlees en water. Hiermee kun je verschillende bereidingen maken van allerlei sausen, stoofgerechten, curry’s en soepen. Vergeet ook zeker de rijs niet van dit merk, want dit maakt je gerecht helemaal af.

Met Lavazza Oro maak je de lekkerste espresso

De dag beginnen met een verse kop koffie, een heerlijke cappuccino maken voor je visite, of een sterke espresso zetten om je middagdipje door te komen. Als je dit met regelmaat doet dan wil je natuurlijk er van op aan kunnen dat je een goed en eerlijk product in huis hebt dat ook nog is lekker smaakt. Met Lavazza Oro heb je zo’n product in huis. Je hebt hiermee de beste koffiebonen van restaurantkwaliteit in huis. En je bent niet de enige! Wereldwijk worden er elke dag wel meer dan 15 miljard kopjes koffie gedronken die gemaakt zijn met deze koffiebonen. Deze koffiebonen zijn een combinatie van 6 verschillende arabica bonen uit Midden- en Zuid Amerika, Afrika en Azië. Je proeft er zelfs een klein vleugje chocolade in.