Ilumio.nl – plissés en Velux rolgordijnen

Ilumio.nl - plissés en Velux rolgordijnen

Op zoek naar raamdecoratie? Bij Ilumio hebben we voor elk raam een stijlvolle oplossing. 

Een mooi plisségordijn voor je raam


Bij Ilumio koop je zonder risico’s de mooiste gordijnen op maat. Een van de mogelijkheden is een plisségordijn. ‘Plissé’ is Frans voor ‘gevouwen’. Plisségordijnen zijn dus gordijnen met een vouw erin. Plissés kan je door de plooi heel makkelijk omhoog en omlaag bewegen. De uitstraling van een plissé rolgordijn is rustig, maar chique.

Kies bijvoorbeeld voor een plisségordijn van Ilumio in de top down bottom up variant. Dit betekent dat je het gordijn niet alleen omhoog en omlaag kunt trekken, maar het rolgordijn ook halverwege het raam vast kunt zetten. Op die manier valt het licht boven en onder het gordijn naar binnen. Met een plisségordijn bepaal jij de lichtinval!

Een plisségordijn heeft een bijkomend voordeel: door de manier waarop het gordijn gemaakt is, ontstaat tussen de stof een soort honingraat. Hierin blijft de lucht stilstaan, wat een isolerende werking aan het gordijn geeft.

Een rolgordijn voor je dakraam maakt het af


Heb jij één of meer Velux dakramen in je dak? Dat is mooi, want dat betekent flink wat extra licht op je bovenverdieping. Nou kan het natuurlijk zijn dat je daar niet élk moment van de dag licht nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je niet wakker wilt worden van het binnenvallende daglicht.
Ilumio heeft daar uitstekend passende oplossingen voor. Zo kan je bij ons een Velux rolgordijn kopen. Rolgordijnen die perfect passen bij Velux dakramen.

Ilumio voor jouw Velux dakraam:


Kies jij voor:

  • de basic variant. Gewoon een prima verduisterend rolgordijn voor jouw Velux dakraam.
  • de iets luxere Plus variant. In allerlei kleuren mogelijk. Verduisterend of lichtdoorlatend.
  • een mooi verduisterend plissé rolgordijn.

Je ziet het: bij Ilumio krijgen jouw ramen karakter!

Tags: