Het hele jaar buiten zitten…. kan dat? Wel als het aan Krozon ligt!

  • Tuin
  • 19 februari 2019
  • Home
  • Tuin
  • Het hele jaar buiten zitten…. kan dat? Wel als het aan Krozon ligt!

Het weer speelt in mindere mate een rol als jij dag in dag uit van je comfortabele terras gebruik wilt maken. Bekijk de vele opties die we bieden om jouw favoriete zitplek optimaal uit te breiden!

Weersvoorspellingen kun je eigenlijk niet blind vertrouwen. Blijf je binnen vanwege de regen, had je eigenlijk toch op het strand af kunnen spreken met vrienden. En hoop je op zon, dan kom je juist weer in een stortbui terecht. Ontzettend vervelend natuurlijk! Maar moet je nou je plannen gaan aanpassen wegens een al dan niet juist bericht van het KNMI?

Nee, natuurlijk niet! Als jij buiten wilt gaan zitten, dan doe je dat gewoon. Weer of geen weer. De diverse opties van Kroezon maken dit allemaal mogelijk. Samen met jou maken wij van je terras een ruimte waar je op ieder moment van de dag kunt plaatsnemen, ongeacht de nukken van de elementen. Niemand meer die jou gaat vertellen wat je moet doen of laten als je een paar uurtjes voor jezelf hebt!

Kroezon weet wat de echte levensgenieter wil. En de echte levensgenieter weet ons ook altijd te vinden! Bekijk ons uitgebreide aanbod om een overkapping op maat aan te schaffen.

Erhardt

Alleen het werk van de beste fabrikanten wordt uitgedragen door de experts van Kroezon. Het Duitse merk Erhardt is daar één van. Dit begon als een eenmansbedrijf in 1980 en groeide uit tot een autoriteit op het gebied van zonwering waar je gewoonweg niet omheen kunt. Met trots presenteren wij in onze showrooms dan ook vele verschillende overkappingen van Erhardt!

Maar wat zijn nou precies je wensen? Dat is de centrale vraag die we graag samen met jou beantwoorden wanneer je een nieuwe overkapping gaat kopen. Zo kun je kiezen voor een lamellendak, waarmee je helemaal zelf de inval van het zonlicht bepaalt en bovendien neerslag geen kans geeft om door te dringen. En wat te denken van geïntegreerde verlichting en infrarood verwarming? Zo blijft het ‘s avonds heerlijk aangenaam nadat het kwik wat is gaan zakken!

Kroezon maakt al dit comfort mogelijk met luxe overkappingen. Je bent van harte welkom om één van onze showrooms binnen te wandelen!

Tags: