Hanteer je goederen met groot gemak | Bigbagstore.nl

  • DIY
  • 27 juni 2019
  • Home
  • DIY
  • Hanteer je goederen met groot gemak | Bigbagstore.nl

Heb je voor iedere grondstof in jouw magazijn een verschillende opslagmethode nodig? Dan kun je altijd op de uiteenlopende (uit)voeringen van onze Big Bags vertrouwen!

Je goederen vers houden, zeker wanneer het om voedselwaren gaat, is in jouw onderneming waarschijnlijk prioriteit nummer #1. Dat kan een lastige klus worden wanneer de ene grondstof kou en de andere weer warmte nodig heeft, de volgende wellicht licht en een vierde juist duisternis nodig heeft. Om van luchtdichte en geventileerde verpakking nog maar te zwijgen. Wat een nachtmerrie!

Welnee, niet zo overdrijven. ‘t Komt heus goed! Zeker wanneer je onze Big Bags gebruikt. Lees verder over de vele mogelijkheden die ze bieden.

Diverse toepassingen

Om veilig verschillende goederen op te slaan én te vervoeren, gebruik je onze vierkante Big Bags. Profiteer van hergebruik en een groot gebruiksgemak, zeker waar het op laden en lossen aankomt. Hiervoor zijn modellen met laad en/of losslurven extra handig. Kijk bovendien eens bij onze diverse accessoires, die het omgaan met Big Bags nog eenvoudiger maken!

Hoog draagvermogen

Dankzij sterke draden van een stevig geweven kunststof, hebben de vele artikelen van Bigbagstore.nl een zeer hoog draagvermogen. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je Q-bag uit elkaar spat wanneer deze enigszins zwaar beladen wordt. Hadden we al gezegd dat Big Bags eenvoudig in gebruik zijn? Nou, dan weet je het nog een keer!

Service op maat

Big Bags zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Heb jij voor steen, gruis, koffie of granulaten een heel specifiek formaat nodig dat niet op onze website vermeld staat? Geen nood! Wanneer je ons je afmetingen doorgeeft, kunnen we service op maat leveren. Zo kun jij eenvoudig verder gaan met transporteren en opslaan met gepersonaliseerde Big Bags.

Gratis reclame

Weten nog te weinig mensen van het bestaan van jouw bedrijf af? Dat is een bekend probleem. Een dat je snel kunt verhelpen door slim reclame te maken. Hoe? Nou, door een wal van met zand Big Bags op een prominente plek neer te zetten! Wanneer je ze voorziet van jouw bedrijfsnaam, logo, huisstijl en/of contactgegevens, weten mensen je wel te vinden.

Tags: