Genoeg van de drukte? Trek je terug in je eigen chillkamer!

  • Home
  • Interieur
  • Genoeg van de drukte? Trek je terug in je eigen chillkamer!

Kom je soms niet meer aan relaxen toe? 40 uur per week werken, de avonden zijn gevuld met sport, studie en sociale contacten. Ja, af en toe vliegt de tijd aan je voorbij zonder dat je even je rust kan pakken. Denk ook eens aan jezelf en probeer af en toe te chillen. Dit kan natuurlijk het beste in een kamer die hiervoor ingericht is. In deze blog geven we je een aantal tips over welke dingen absoluut niet mogen ontbreken in je chilkamer.

Entertainment

Zorg voor voldoende entertainment in je chillkamer. Bijvoorbeeld een tv met chromecast of een smart-tv, om altijd je favoriete series en films te kijken. Hierbij kan een goede surroundset ook niet ontbreken voor een optimale geluidservaring. Zo lijkt het net alsof je in de bioscoop zit. Of luister je graag naar muziek? Dan is een mooie vintage platenspeler ook iets voor jou! Zet je favoriete plaat op en droom lekker weg.

Comfort

Lekker neerploffen op een bank, in een stoel of zitzak is ook erg belangrijk voor het comfortgehalte van je chillkamer. De bank is natuurlijk ideaal om lekker languit op te liggen. Of als er mensen op bezoek zijn, aangezien je er met meerdere mensen op kunt zitten. De zitzak is het ultieme chillmeubel. Je kunt lekker neerploffen en je zakt lekker weg in de luchtzak. Ideaal om ook even een dutje in te doen. Daarnaast kun je zitzakken overal naartoe verplaatsen. Bijvoorbeeld voor de speakers als je muziek gaat luisteren. Of voor de tv als je een leuke film of serie gaat kijken. 

Voorzieningen

Telkens naar de keuken moeten lopen om drinken te pakken of telkens ver moeten lopen naar het toilet. Irritant hè? Zorg daarom voor voldoende voorzieningen in je chillkamer. Een koelkast met barretje is ideaal voor in je kamer. Hoef je niet meer ver te lopen om wat te drinken te pakken. Of een toilet grenzend aan je chillkamer. Scheelt ook weer een stuk lopen. 

Tags: