Een perceel bekijken? Gebruik een kadastrale kaart!

Perceel

Heerlijk hoor, rondkijken op kadastralekaart.com, de grootste en gratis online kaart van Nederland die je zeer gedetailleerd een blik gunt op Nederland van bovenaf. Grasduinen op deze kadastrale kaart is gratis. Wil je meer informatie, dan kun je eenmalig een product kopen. Je kunt echter ook kiezen om een abonnement te nemen. Een van de producten die je kunt kopen is het Kadastrale rapport.

Overzicht van de kadastrale perceelgrenzen en de perceelnummers

Het Kadastrale kaart rapport? Jazeker, dit rapport toont je de ligging van een perceel ten opzichte van de omgeving. Daarnaast krijg je door het downloaden van dit product de kadastrale perceelgrenzen, de perceelnummers en de belangrijkste bebouwing. Op die manier download je dus zeer nuttige informatie en ook over de objecten op het perceel.

Handig voor als je wilt gaan bouwen of kopen

Het downloaden van het rapport betekent dat je de kadastrale kaart en kadasterdata voor het perceel en ook de percelen rondom binnenhaalt. Je krijgt eveneens een omgevingskaart van het perceel en leest wat de kadastrale gemeentenaam is, welke kadastrale aanduidingen gebruikt worden en de adressen die zich op een bepaald perceel bevinden. Dit kan je van pas komen, bijvoorbeeld als je plannen hebt om op een perceel te gaan bouwen of om een bepaald perceel te kopen. Behalve deze kaart kun je ook producten als de kadastrale kaart met maatvoering, een vergunning rapport, een kadastrale kaart met luchtfoto, eigendomsinformatie en hypotheekinformatie aanschaffen.

De informatie op de kadastrale kaart van Nederland is praktisch en ook gewoon leuk

Het is niet alleen praktisch om bepaalde informatie zichtbaar te krijgen, rondkijken op de kadastrale kaart van Nederland is ook gewoon heel erg leuk. Zo leer je nog eens iets over het gebied en het perceel waarop je woont en werkt of over het perceel waarop je school staat. 

Tags: