Een foto op glas laten maken is de specialiteit van Boer & Van Wijk

  • Home
  • Interieur
  • Een foto op glas laten maken is de specialiteit van Boer & Van Wijk
Foto op glas

Een foto op glas laten maken is een zorgvuldig proces dat kennis en expertise vergt. Op de website van Boer & van Wijk kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Ze specialiseren zich in diverse formaten en materialen. 

Zowel zakelijke- als particuliere klanten kunnen gemakkelijk een foto op glas laten maken. Boer &VanWijk is van mening dat mooie visuals op kwalitatief hoogstaand materiaal voor iedereen beschikbaar horen te zijn. Veel bedrijven claimen dat ze op glas afdrukken, maar in feite hebben ze het over plexiglas. Er is niets mis met plexiglas, maar desondanks is glas vaak superieur.

In dit artikel lichten we uit waarom foto’s op glas laten maken een topkeuze is.

Een foto op glas laten maken vergt een maatwerk oplossing

Boer&VanWijk print foto’s rechtstreeks op 4 millimeter gehard glas. Uiteraard is het ook mogelijk om op dikker glas te printen (6,8 of 10 millimeter). Voordat het afdrukken plaatsvindt wordt het glas in de oven geplaatst, zodat het netjes facet geslepen wordt. Het printen wordt gedaan in machines van Zwitserse oorsprong, dus u kunt uitgaan van kwaliteit en precisie. Dit printproces wordt direct aan de achterzijde van het glas gedaan in 6 kleuren full colour en dekwit.

Glas is fragiel, dus meteen na het printen plaatsen ze een witte, onzichtbare beschermfolie over het glas om potentiële beschadigingen tegen te gaan. 

Verschil glas en plexiglas

Glas is harder dan plexiglas en hierdoor bestendiger tegen krassen. Het voordeel van plexiglas aan de andere kant, is dat het slagvaster en wendbaarder is. Dit heeft als voordeel dat plexiglas ook iets weerbestendiger is. Boer&VanWijk vindt dat duurkoop goedkoop is, dus u krijgt waar u voor betaald als u een foto op glas laat maken. Laat uw foto op glas maken voor een prachtige uitstraling, of het nu in een woonruimte, museum of fotogalerij is.

Kosten en transport

Niet iedereen wil hun foto’s op dezelfde manier op glas laten maken. Het kan voorkomen dat u een apart formaat of een andere dikte wenst. In dit geval kunt u dat vooraf aangeven, zodat ze een prijsopgave kunnen maken. Bezoek de website van Boer & van Wijk voor een offerte.

Boer&VanWijk bezorgt door heel Nederland en België. U kunt de foto op glas maximaal drie weken na ontvangst van uw opdracht én betaling. De levering wordt met PostNL verstuurd, dus u kunt het pakket volgen middels een track & trace code. Foto op glas laten maken is nooit zo makkelijk geweest. 

Een service waar je blij van wordt

Boer & van Wijk bestaat uit vakmensen die zich dag in dag uit inzetten voor een strak resultaat. Een specifieke klus vraagt om een maatoplossingen, dus ze volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Op die manier zijn ze de concurrentie altijd een stapje voor. 

Een goede service maakt het verschil, vandaar dat ze elke stap van het proces klaarstaan voor de klant; van idee tot levering. Ook een foto op glas laten maken? Kijk dan eens op de website van Boer & Van Wijk.

Tags: