Diamond painting eigen foto, wat is dat?

Een canvas dat jij met behulp van een pincet invult met gekleurde steentjes. Diamond painting was een hype die bleef. De buitengewoon populaire hobby is geschikt voor bijna alle leeftijden en zorgt ervoor dat gezinnen weer eens samen aan tafel zitten, om samen hun hobby uit te oefenen. Diamond painting levert kunstwerkjes op die je thuis aan de muur hangt of als cadeautje weggeeft. Vooral toen bedrijven diamond painting eigen foto gingen aanbieden werd het maken van deze kunstwerken pas echt populair.

Altijd een uniek resultaat
Oké, je kiest voor diamond painting foto van jezelf. Je hebt dan natuurlijk oneindig veel mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om speciaal voor het kunstwerk een foto te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om in je bestaande fotoalbum te kijken. De meeste mensen hebben namelijk al een flink album dankzij de camera op hun smartphone.

Geen kwestie van snelheid maar van nauwkeurigheid
Je krijgt niet alleen het canvas thuis, maar ook de benodigde gekleurde steentjes, een pincet en wax of lijm. Hierdoor wordt het wel heel eenvoudig om een diamond painting eigen foto te maken. Controleer vooraf altijd even of je wel alle kleurtjes hebt gekregen. Vervolgens kies je het vakje waar je wilt beginnen. Op het canvas staan nummers die overeenkomen met een bepaalde kleur. Leg eerst alle steentjes van dezelfde kleur in het vakje waar je begint en werk zo kleur voor kleur verder. Over het algemeen kiezen de fans van custom diamond painting Nederland ervoor om onderaan te beginnen. Voor je de steentjes met het pincet hebt gepakt, dip je eerst de punt van het pincet even in de wax of lijm. Dit vergemakkelijkt het oppakken van de steentjes en het plakken op het canvas. Diamond painting eigen foto is overigens geen kwestie van snelheid maar veel meer van nauwkeurigheid en netheid.

Tegenhanger van de stress van alledag
Diamond painting geeft rust en is perfect als tegenhanger van de stress van alledag, Met diamond painting maak je even je hoofd leeg samen met de rest van het gezin, want diamond painting maak je samen. Een handige tip: als je voor het vak waarmee je aan de slag gaat eerst de gekleurde steentjes sorteert, leg dan de vlakke kant naar boven. Dit werkt veel gemakkelijker zul je merken, al heeft iedereen uiteindelijk een voor hem of haar perfecte manier om aan diamond painting te doen. Dit ontwikkelt zich vanzelf.

Aan de grote tafel in de keuken
Rustgevend, samen iets doen met je gezin aan de grote tafel in de keuken en heerlijk creatief aan de slag; dat is wat diamond painting is. Door voor een eigen afbeelding of foto te kiezen, maak je een uniek schilderijtje dat zeker een plek bij jou aan de muur verdient. Met diamond painting eigen foto maak je ook de leukste cadeautjes die altijd weer met een grote glimlach in ontvangst worden genomen. Naar verwachting zal deze leuke hobby alleen nog maar in populariteit stijgen. Wanneer besluit jij om een mooi kunstwerk te creëren? Kijk online bijvoorbeeld eens bij Diamond Painting Winkel voor de mogelijkheden.

Tags: