De juiste binnendeuren kiezen voor jouw huis

Een nieuw huis bouwen, een kamer verbouwen of gewoon een oude of beschadigde binnendeur vervangen? De deuren maken een grote indruk in jouw huis. De deurstijl, het materiaal en de afwerking die bij jouw persoonlijkheid passen, dragen bij aan de bestaande charme van jouw woning.

1 : Wees overtuigd van kunststof ramen en deuren

In de wereld van PVC ramen en deuren staat de evolutie niet stil. Je woning herinrichten met PVC buitenschrijnwerk, kiest voor de toekomst met heel wat troeven:
-Warmte- en geluidsisolerend
Kunststof is een uitstekend materiaal voor het dempen van geluid. Huidige profielen zijn daarbij optimaal thermisch geïsoleerd.
-Brandveiligheid
PVC is zeer licht ontvlambaar en werkt dus brandvertragend
-Inbraakwerend
Ga na bij de leveranciers welke opties er toegevoegd kunnen worden om via ramen en deuren potentiële dieven buiten te houden.
-Onderhoud
Een eenvoudig sopje maakt de raamkozijnen en deuren snel weer proper.

Stap 2 : Treedt binnen in de wereld van RAL

Nog een groot voordeel is dat de opties qua kleur erg ruim ligt.
Afhankelijk van jouw stijl en interieur, heb je keuze uit massa gekleurde kunststof-ramen en deuren die eenzijdig, tweezijdig of integraal zijn gecoat. Een hout- of metaallook kan ook! Die grote keuze garandeert daarnaast ook dat kunststof een een hoge weerstand biedt tegen verschillende weerstoestanden! Best een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dus!

Stap 3 : Realisaties voor ramen en deuren

Wil je “duurzaam bouwen of verbouwen”? PVC geeft de garantie een leven lang mee te gaan. Uiteraard dat dit voor je woning een uniek project wordt. Voor wie weinig inspiratie heeft, maar niet kan beslissen of gewoon op de hoogte wil zijn van de nieuwste innovaties, komt best naar een toonzaal waar talrijke realisaties zijn opgesteld en waar de verkopers een uitstekende vakkennis hebben om zo al je vragen te beantwoorden.

Tags: