De belangrijkste meubels voor het domein van je kind

De kamer van je kind(eren) moet een plek zijn waar je kroost zich thuis voelt. Daarom is het van belang dat je voor deze ruimte praktische en aantrekkelijke meubels in huis haalt.

Bed

Natuurlijk zetten we deze op #1, omdat de nachtrust van een ontwikkelend kind essentieel is. Na een drukke dag op school en/of spelend met vriendjes of misschien zelfs op de sportvereniging, moet je zoon of dochter heerlijk kunnen wegdommelen in een comfortabel bed. Ze voelen zich de koning te rijk als het uiterlijk van dat bed te maken heeft met hun liefhebberijen! Zo scheuren ze naar dromenland in een blitse racewagen of worden ze erheen vervoerd in een prachtige prinsessen koets. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bureau

Voordat ze huiswerk moeten maken, is het zaak dat je kinderen hun creativiteit kwijt kunnen in de prachtigste kunstwerken. Bovendien is een tafel van enig formaat een mooie ondergrond voor de leukste spelletjes. Natuurlijk zullen je kinderen telkens groeien, dus zul je de tafel om de zoveel tijd moeten vervangen, tenzij je een model kunt vinden dat in hoogte verstelbaar is. Voor extra opbergmogelijkheden voor boeken, schriften en andere spullen bestel je een bureau waarbij een ladeblok is inbegrepen.

Kasten

Voorkom dat je kleine zijn of haar spullen overal laat rondslingeren en zorg voor voldoende kastruimte. Eventuele ruimte onder het bed kan hiervoor eveneens worden benut, zeker als je een hoogslaper hebt uitgekozen. De juiste kinderkamer meubels zorgen dus ook nog eens voor extra plek voor kasten en andere spullen! Richt het vertrek daarom slim in zodat je kind volop de ruimte heeft om lekker te spelen.

Super leuk voor de kids; een zitzak speciaal voor kinderen, de kinder zitzakken zijn kleiner van formaat, met een prachtig design. Deze kan je zelfs laten bedrukken met je naam erop!

Tags: