Betaal en uniek wonen in Noord-Holland? Dit zijn leuke plaatsen

Noord-Holland is een zeer gewilde provincie in Nederland om te wonen. Dat is terug te zien in de concurrerende huizenmarkt. Dat Noord-Holland zo populair is, is niet voor niets. Het is het centrum van de Randstad, kent veel mogelijkheden voor mensen die zich willen richten op hun carrière, voor mensen die willen studeren en bovendien is het er zeer levendig. Wil jij ook naar deze provincie verhuizen of woon je er al en wil je naar een andere plek toe? Dan hebben wij een aantal leuke woonplaatsen voor je. 

Heerlijk aan zee wonen in Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een prachtige woonplaats om te wonen. Het is een ontzettend gezellige plaats met een zeer leuk centrum en het leukste van alles is natuurlijk dat je direct aan zee woont. Op zondag een wandeling over het strand maken om daar lekker uit te waaien wordt plotseling heel makkelijk. Maar ook in het centrum vind je veel lekkere restaurants, bars en er is altijd wel wat te doen. Houd daarom de woningen in de gaten, zodat je er als eerste bij kunt zijn. Egmond aan Zee is namelijk zeer uniek om te wonen, maar toch nog relatief betaalbaar.

Wonen in Heerhugowaard

Een andere plek in de provincie Noord-Holland waar je zowel uniek als betaalbaar kunt wonen is Heerhugowaard. Je woont hier vlak boven Alkmaar en zeer centraal in Noord-Holland. Je kunt vanaf hier dus eenvoudig overal in de provincie komen. Maar Heerhugowaard zelf heeft een populair centrum, waar ook altijd wel wat te doen is. Verder is de woningmarkt hier nog goed te doen in vergelijking tot andere plekken in de provincie. In Heerhugowaard zijn de woningen nog redelijk betaalbaar en bovendien zijn er verschillende nieuwbouwprojecten. Bekijk deze woningen in Heerhugowaard om direct een beeld te krijgen of dit ook iets voor jou is. 

Zuidelijk in Noord-Holland wonen in Hoofddorp

Je kunt er ook voor kiezen om juist wat zuidelijker in de provincie te gaan wonen. De plaats Hoofddorp is dan een aanrader. Je woont hier vlak onder Amsterdam en woont dichter bij andere steden in de Randstad. Vanuit Hoofddorp bereik je namelijk makkelijk steden zoals Leiden, Den Haag of Rotterdam en het centrum van Amsterdam zou je zelfs nog met de fiets kunnen bereiken. Daar doe je dan wel een dik uur over, maar het is goed te doen. Hoofddorp staat ook bekend om het bekende Escape World Hoofddorp, het Haarlemmermeerse bos, het sportcomplex en nog veel meer.