Aantrekkelijke zonneschermen voor meer sfeer op balkon en terras voor de zonwering

  • Home
  • Interieur
  • Aantrekkelijke zonneschermen voor meer sfeer op balkon en terras voor de zonwering

Betrouwbare zonwering mag op geen enkel balkon of terras ontbreken. Een van de meest populaire oplossingen hiervoor is een vast geïnstalleerd zonnescherm, die naar behoefte door middel van een zwengel of motoraandrijving kan worden uitgeschoven of ingetrokken. Maar zonneschermen bieden niet alleen een effectieve bescherming tegen sterke licht- en warmte-effecten en tegen Uv-straling, maar ze verbeteren ook elk balkon en terras vanuit esthetisch oogpunt. Met de juiste materiaal- en verwerkingskwaliteit, is naast lichte tot matige wind noch regen met de juiste zorg een probleem voor het zonnescherm. Zo kun je comfortabel zitten op je balkon of terras en genieten van de aangename frisse lucht sfeer, ook bij minder goed weer.

Online vind je een grote keuze aan kwalitatief hoogwaardige zonneschermen in de meest uiteenlopende designs en afwerkingen. Het gaat hierbij om modellen zoals het valarm zonnescherm en het knikarm zonnescherm.

Traditionele en moderne tentdoekontwerpen – voor elke smaak de juiste oplossing

Natuurlijk zijn niet alle zonneschermen hetzelfde. Dit blijkt uit de grote verscheidenheid aan verschillende zonneschermen die je kunt vinden. Daarnaast kun je zonneschermen met en zonder motoraandrijving kopen. Alle andere producten zijn automatisch voorzien van een betrouwbare slingeraandrijving. Er zijn echter grote verschillen met de moderne zonwering, niet alleen qua constructie en functionaliteit, maar vooral ook op het gebied van de optiek. In het uitgebreide assortiment vind je bijvoorbeeld zonneschermen met traditionele en alternatieve designs. Dit varieert van klassieke gestreepte patronen in verschillende kleuren tot stijlvolle monochrome modellen in felle kleuren. Welk type zonnescherm je ook kiest, de producten onderscheiden zich zonder uitzondering door hun hoge TÜV- en geteste kwaliteit.

Tip: Let op de verschillende versies van de afzonderlijke zoneschermmodellen. Veel modellen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. En gebruik altijd de eersteklas accessoires voor zonwering.

Textielkwaliteit
De verwerkingsmethode en de kwaliteit van het basisweefsel zijn zeer belangrijk voor de levensduur van het zonnescherm. Spinneret-gekleurde acryldoeken worden al tijdens het productieproces geverfd. Ze hebben vele voordelen, zoals licht van gewicht, heldere kleuren en permanente licht- en weersbestendigheid. Bovendien zijn ze bijzonder goed bestand tegen vocht en UV-straling en sneldrogend.

Elektrische aandrijving met vele mogelijkheden
Optioneel kan het zonnescherm worden uitgerust met een elektromotor. Elektrisch bedienbare zonneschermen kunnen comfortabel worden bediend met een schakelaar, radiozender of smartphone. Het elektrische zonnescherm met elektrische of radiomotor is daarom veel comfortabeler te bedienen. Een combinatie met een wind- en zonnesensor is dan ook mogelijk. Of je bedient je zonnescherm comfortabel met de App via je Smartphone.

Zoek online om gemakkelijk het juiste zonnescherm te kiezen

Om zo snel mogelijk het juiste zonnescherm voor je balkon of terras te vinden in het uitgebreide assortiment, kun je gebruik maken van de handige filters waarmee je direct kunt bepalen welke eigenschappen je nieuwe model moet hebben. Kies bijvoorbeeld direct je favoriete kleuren voor het tentdoek, het gewenste type zonnescherm, de exacte breedte, de uitval en de juiste werkwijze. Creëer je eigen feel good oases op balkon en terras en vertrouw nu op de TÜV- en GS-gekeurde kwaliteit!

Tags: