5 Musthaves voor op jouw kantoor!

Op zoek naar nieuwe gadgets of meubelen voor op jouw kantoor en heb je geen inspiratie? Don’t worry! Woonideetjes helpt je mee met een lijst van 5 musthaves op jouw kantoor!

  1. Scheidingswand

Kletsen jouw collega’s ook altijd zoveel terwijl je eigenlijk nog gigantisch veel te doen hebt? Fear no more! Een scheidingswand tussen elk van de tafels zorgt ervoor dat je elkaar (net) niet meer ziet afhankelijk van de persoon en de hoogte van je stoel (die natuurlijk verstelbaar en ergonomisch is).

  1. Bureau mat

Zorg ervoor dat de vloer van je kantoor ook geen last van je heeft door een bureau mat aan te schaffen! Belangrijk hierbij is dat je mat groot genoeg is om vrij te bewegen met je bureaustoel. 

  1. Ontspanning!

Een hele dag achter je pc (of laptop) zitten is mentaal erg vermoeiend en vaak word je er erg lui van. Doe eens gek en schaf een pingpongtafel, dartbord of zelfs een pooltafel aan voor in de pauzes of VrijMiBo’s. Dan hebben je medewerkers iets om naar uit te kijken, iets om de stress even te vergeten en vooral iets waar energie mee wordt opgedaan. Essentieel voor een hoge productiviteit, naast al die bakken koffie natuurlijk! 

  1. Roldeurkast

Als je een bedrijf runt, moeten ook de financiën en administratie op orde zijn. Bovendien moeten deze veilig worden opgeborgen. Dat kan met de zogenaamde roldeurkast. Het ordenen (en netjes houden) van de papieren en het kantoor zijn nog nooit zo makkelijk geweest!

  1. Verstelbaar bureau

Iedereen houdt van comfort. Een goede stoel is essentieel (en algemeen bekend). Maar is er ook al aan de tafel gedacht? Dit voorkomt rugklachten en zorgt voor meer productiviteit. Hoe? Door het staan blijven je hersenen actief, zo kak je niet in na de lunch. Een actieve houding kan je ook behouden door zelf je koffie te halen en af en toe de benen te strekken. 

Tags: